PerhefutisJulkaistu: 12.09.2024 17.45

​Perhefutis on täällä taas!

Perhefutis on vuosina 2020-2021 syntyneille lapsille ja heidän vanhemmilleeen (1 vanhempi per lapsi) tarkoitettu harrastus, jossa nautitaan liikunnasta monipuolisesti ja turvallisesti ilman suorituspaineita. Toiminta on yhteistä oppimista ja oivaltamista kiireettömässä ilmapiirissä. Lapselle toiminta tarjoaa aikuisen jakamattoman huomion. Vanhemmalle Perhefutis on mahdollisuus rentoutua arjen kiireen keskellä yhteisen tekemisen parissa. Perhefutiksessa liikutaan ja leikitään monipuolisesti, tehdään temppuratoja ja opetellaan liikunnallisia taitoja. Vanhemmat ovat koko ajan aktiivisesti mukana ja heidän tehtävänsä on olla mallina sekä tukea ja innostaa omaa lasta liikkumaan.

Perhefutiksessa ohjaajina toimivat PT1718-joukkueen valmentaja Leo Liitiäinen. Leo on Raken omia kasvatteja, joskin nykyään hän pelaa maalivahtina NJS:ssä. Leo on tuttu näky Rajamäen urheilupuistossa, jossa hän viettää aikaa kavereiden kanssa pelaillen jalkapalloa. Leo on pitänyt kesäisin Rakessa maalivahtivalmennusta ja on tällä hetkellä PT1718-joukkueessa valmentajana. Leon tulevaisuuden haaveissa on liikuntaan liittyvä ammatti.

Leon mukana lapsia ja vanhempia liikuttavat Rajamäen kehityksen jalkapalloilijat, jalkapallokoulussa ohjaajakokemusta kartuttaneet Eemeli ja Hilja.

Aika ja paikka

Perhefutis järjestetään sunnuntaisin klo 11.00–12.00 Rajamäellä Länsikaaren koulun liikuntasalissa. Syyskausi alkaa 27.10. sisältäen 7 kertaa ja kevätkausi alkaa 12.1.2025 sisältäen 12 kertaa.

Hinta ja ilmoittautuminen

Syyskauden hinta on 50 €. Kevätkauden hinta on 125 €. Jos ostat kummatkin kaudet samalla kertaa, maksat yhteensä vain 150 €. Hinnat sisältävät vakuutuksen.

Maksusta lähetetään lasku huoltajan sähköpostiin. Maksuun voi hakea avustusta seuran PREMIX Tukirahastosta. Lisätietoja rahastosta löydät täältä.

Kerhossa voi käydä kokeilemassa 2 kertaa ilman veloitusta. Mikäli harrastuksen jättää kesken tämän jälkeen, ei osallistumismaksua palauteta. Mahdolliset peruutukset tulee siis ilmoittaa ajoissa sähköpostitse osoitteeseen p2015@rajamaenkehitys.net.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Mukaan mahtuu 15 ensimmäiseksi ilmoittautunutta.

Ilmoittautuneille lähetetään infokirje sähköpostitse n. 2 viikkoa ennen jalkapallokerhon aloitusta.

Varaathan lapselle sisäliikuntaan sopivat vaatteet, juomapullon ja sisäkengät.

HUOM! Perhefutista ei järjestetä, mikäli ilmoittautuneiden määrä jää alle kymmenen. Pidämme oikeudet muutoksiin.

-Jalkapallo on parasta paikan päällä.

Joukkueen uusimmat uutiset

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2