P10 joukkueen kesäkuun kuulumisia
Julkaistu: 22.06.2022 00.00

P10 joukkueen kesäkuun kuulumisia

Kesälomat ovat alkaneet RaKe:n pojilla vauhdikkaasti leireillen ja pelaten kevätkierroksen sarjapelit loppuun. Poikien Valkoinen peliryhmä pelasi kevätkierroksen Opel-liigaa II-tasolla ja Sininen peliryhmä Piirisarjaa Keski I -lohkossa.

Osa pojista leireili koulujen päättymisen jälkeen RaKe:n järjestämällä sporttileirillä ja muutama poika kävi näyttämässä taitojaan NuPS:in järjestämällä Stoke-leirillä. Stoke- leirin valmentajina toimivat Stoke FC:n ammattitaitoiset valmentajat, koulutuskielenä oli siis pääosin englanti.
Poikien vastuuvalmentaja Jani oli paikan päällä leiriä seuraamassa ja valmentajien kanssa käydyistä keskusteluista kävi ilmi, että meidän pojat oli kaikkien valmentajien kesken huomattu ja kehuja tulikin isosti. Palkintona kaiken kokemuksen päälle nappasi meidän pelaajista Hugo leirimatkan Englantiin ja Stoken vieraaksi!!! Onnea Hugo ja koko RaKe:n P10 joukkue hyvästä työstä ja pelaajakehityksestä!

Kesäkuun kolmas viikko päättyi odotettuun Turun Kupittaalla pelattuun TPK Soccer Cupiin. Turnaus alkoi sateisissa tunnelmissa lauantaina Sinisen peliryhmän osalta ja vastassa oli ennalta tuntematon FC Interin joukkue. Tulos 0-1 mairitteli vastustajaa, sillä peli oli RaKe- poikien hallintaa läpi pelin ja vastustajan valmentajakin myönsi reilusti meidän poikien paremmuuden. Tehottomuus vaivasi Sinistä peliryhmää läpi turnauksen ja vaikka peli olikin vastustajan päädyssä, ei palloa saatu hyvistäkään paikoista sisään. Turnauksen voiton vei ansaitusti HJK Munkka/Sininen, jolle ainoana joukkueena annettiin kunnon vastus (0-1). Sinisen peliryhmän saldo oli viidestä pelistä yksi voitto ja neljä yhden maalin karvasta tappiota, jossiteltavaa siis jäi ja ensi kerralla sitten!

Valkoisen peliryhmän pelit sujui samoissa tunnelmissa sateisessa ja tuulisessa Turussa. Lauantaina tuli alkulohkossa pari tappiota, mutta sunnuntaina päästiin jo voiton makuun auringon paistaessa kirkkaasti Kupittaan taivaalla. Sijoitus turnauksessa oli lopulta kahdeksas. Vaihtelevasta kelistä huolimatta turnaus kokemuksena hotelliyöpymisineen oli pojille ikimuistoinen ja hyvillä mielin lähdettiin kohti kotia ja uusia kujeita.

Kaiken muun ohella myös poikien valmentajapuolella on tapahtunut, sillä vastuuvalmentajana toimiva Jani Takala suoritti UEFA C -valmentajakoulutuksen ja seinällä komeileekin nyt ansaittu diplomi! Loistavaa Jani!

Rajamäen Kehitys ry

Kiljavantie 231

05200 Rajamäki


Y-tunnus 0598128-2