Kivaa kentällä
Pojat 2011-2012Julkaistu: 18.08.2024 13.16

Rake P2011-12 avasi syksyn piirisarjan pelit perjantaina.
Peli alkoi vähän tuumailevalla tempolla. Vastustaja pääsikin nopeasti tekemään kaksi maali.

Puoliajan jälkeen kentälle marssi herännyt Rake. Rake vyörytti jatkuvalla syötöllä vastustajan maalia kohti. Rimat ja tolpat kolisivat, mutta sisään ei vaan mennyt. Oli yksi pilkkukin, mutta tolppaan osui. Vastustaja tuikkasi vielä maalin ja tappio 0-3 oli tosi.

Futis on tällaista, aina ei vaan mene. Peli oli myös rikkonaista, tuomari jakoi useita keltaisia kortteja. Pelaajat jaksoivat sitkeästi yrittää maalia loppuun asti. Nähtiin myös upeita etenemisiä ja kikkailuja: Potentiaalia maalien tekemiseen on. Toivottavasti ensi kerralla on vähän myös tuuria mukana.