Sinivalkoiset pelasivat elokuun illassa
Pojat 2011-2012Julkaistu: 22.08.2024 21.01

Elokuun ilta oli lämmin ja aurinko laski jo puiden taa, kun RakeP2011-12 Sinivalkoinen peliryhmä peli syyskauden ekan kotipelin Rajamäen nurmilla.

Peli käynnistyi vauhdikkaasti ja kotijoukkue teki maalin heti ensimmäisellä minuutilla. Vastustaja ei hätkähtänyt, vaan lähti nopeasti hyökkäämään ja onnistuikin heti tasoitusmaalin teossa. Vastustaja lisäsi tehoja ja Rake jäi vähän ihmettelemään. Tauolle mentiin lukemissa 1-4.

Tauolta palasi taistelutahtoinen Rake Sinivalkoinen. Tiukkaa oli vääntö, maalille päästiin, mutta maalit olivat taas tiukassa.
Rake lisäsi tempoa peliin ja ei antanut vastustajan pelata aikaa, vaan Rake toi pallon riuskoin ottein peliin.
Sitkeä vääntäminen ja tiivis yrittäminen toi Rakelle toisen maalin ennen päätösvihellystä. Tällä kertaa aika loppui ja tappio oli tosi.

Valmentajat ovat ylpeitä jokaisesta pelaajastaan! Jaksoivat tehdä töitä sitkeästi ja yrittää tosissaan loppuun saakka.